Výroba na mieru čo to vlastné zámená?

To znamená prispôsobiť daný produkt v tomto prípade drevený vešiak vaším predstavám. Vieme vám upraviť šírku, meno, piktogram, logo a farbu alebo doplniť vešiak o gravírovanie.

Uchytenie vešiaka na stenu

Uchytenie vešiaku je pomocou zadnej lišty a na šróby. Šróby sú skryte a tak vešiak vzhľad nedeformujú. Súčasťou balenia sú šróby a hmoždiny.

Aký to je materiál?

Na výrobu používame topoľovú preglejku rôznych hrúbok 4-5-6mm. Drevené vešiaky sú frézované to znamená, že okraje majú rovnakej svetlej farby ako ako samotný vešiak. Ďalej sú ručne opracované a dočistené jemnučkým šmirgľom. Potom idú na ďalšie spracovanie buď sa gravírujú, maľujú alebo dotvárajú podľa predstavy zákazníka.

Gravírovaný drevený vešiak na medaily s menom

Nenechávajte vaše medailové úspechy pohodne len tak v šuflíku. Ukážte ich a zaveste na drevený držiak vyrobený na mieru. Krásne zavesené medaily vám budú pripomínať vaše úspechy a jedinečné spomienky.

Ak ste milovníkom športu a máte medaily? Vieme vám na držiak vygravírovať detaily a tak vešiak na medaily dostane úplné iný nádych. Drevený vešiak na medaily vieme doplniť aj o ľubovoľný motivačný text podľa vášho želania. 

Gravírovanie je jedna z najpopulárnejších techník výroby. Týmto spôsobom vám vieme zvečniť obrázok z fotografie, logo, prírodu alebo piktogram.

Maľovaný deravený vešiaky na medaily s menom

Pochváľte sa svojimi najväčšími úspechmi s týmto dreveným vešiakom na medaily, ktorý je určený pre športové, umelecké a školské medaily.

Majte každodennú pripomienku všetkého, čo ste dosiahli a hrdo vystavujte svoje ocenenia priateľom a rodine. Zároveň čerpajte inšpiráciu pre budúce udalosti. Majte svoje vzácne životné okamihy vystavené naplno.

Tento klasický držiak medailí bude vyzerať skvele s akoukoľvek výzdobou domova alebo kancelárie. Nástenný vešiak na medaily, ktorý sa jednoducho inštaluje v niekoľkých krokoch, vám umožní tešiť sa z vašich úspechov po celé roky. 

Farbu si viete vybrať s nášho vzorkovníka tu.

Moderný drevený vešiak na medaily s menom 80cm

Motívy, prečo začať športovať, sú rôzne. Väčšina ľudí zaraďuje šport kvôli tomu, že chcú schudnúť a lepšie vyzerať. Už menej ľudí zaraďuje do svojho života šport preto, že chcú mať dobrú kondíciu a lepšie sa cítiť, byť zdravý.

10 výhod prečo začať športovať

1.Zdravé srdce, svaly, kosti a lepšie držanie tela

2. Pekná pleť

3. Cvičenie pomáha predchádzať kŕčom

4. Cvičenie má vplyv na pocity šťastia

5. Udržuje správnu hmotnosť tela

6. Zvyšuje množstvo energie

7. Zvyšuje výkon mozgu

8.Zlepšuje spánok

9. Vďaka športovaniu spoznávate nových priateľov

10. Znižuje riziko chronických ochorení

Súvisiace produkty

Naša recenzia z nákupného portálu

Avatar Marianna J.
31.10.2023
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Odporúčam všetkými desiatimi, úžasný prístup, bleskové doručenie, krásna práca. Nemám čo vytknúť. Som nadmieru spokojná.
Avatar Overený zákazník
20.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle odoslanie Bleskové dodanie Komunikácia Prevedenie výrobku
Celkový názor:
Určite odporúčam
Avatar Overený zákazník
18.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchle vybavenie objednavky
Avatar Overený zákazník
16.03.2022
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychle odoslanie (hned na druhy den) Objednany tovar je podla predstav
Avatar Overený zákazník
23.02.2022
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Rýchle, bezproblémové a jednoduché objednanie a dodanie.
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.